2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu

27.10.2023 408

15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 1 Kasım 2023 Çarşamba  günü saat 14.30'da okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır.

Aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler,  toplantıda hazır bulunmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Şahin HATİPOĞLU

Okul Müdürü

GÜNDEM:

1. Açılış, gündem maddelerinin okunması, genel kurula katılacak üyelerin toplantı katılım cetvelinin imzalaması.

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3. Okul müdürü Şahin Hatipoğlu'nun açılış konuşması.

a)Okulun akademik durumu hakkında bilgilendirme.

b)Kılık kıyafet, devam-devamsızlık bilgilendirmesi.

c)Kantin durumunun görüşülmesi.

e)Servisler, yemekhane ile ilgili bilgilendirme.

f) Koçluk sistemi ile ilgili bilgilendirme.

4. Divan başkanı ve 1 kâtip seçilmesi (Veliler arasından, açık oyla, oy çoğunluğuna dayalı olarak el kaldırma şeklinde gerçekleşecektir).

5.  Yönetim kurulu seçimi (Veliler arasından seçilecek 5 asil, 5 yedek üye).

6. Denetleme kurulu seçimi (Öğretmenler kurulu tarafından seçilecek 2 asil ve 2 yedek üye öğretmen ile veliler arasından seçilecek 1 asil, 1 yedek üye).

8. Tahmini bütçenin görüşülmesi.

9. İhtiyaçların giderilmesinde yönetim kurulunu yetkilendirilmesi.

10. Okulun eğitim – öğretim kalitesinin ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin alınması/görüşülmesi.

11. Dilek ve temenniler.

12. Kapanış.